Nystart – 2014

Vi kan ta det från början. 
Att blogga har för mig varit lite som att läsa böcker. Jag älskar egentligen att läsa. Jag älskar att äga böcker, titta och bläddra i dem, bara låta dem stå i bokhyllan – men jag är fruktansvärt dålig på att ta mig igenom många av dem. När jag väl hittar en bok som jag gillar så läser jag ut den av bara farten, men det ska till något riktigt bra för att viljan om att läsa – faktiskt ska bli något reellt och ordentligt. 
Precis så är det även med mig och bloggandet. Att skriva är något som jag verkligen tycker om. Jag har ju drivit bloggar förut, i flera former. När jag blev ordförande för Molto så startade vi en Ordförandeblogg, ett projekt som rann ut i sanden. När jag började plugga i Uppsala så startade jag en recceblogg via studenttidningen Ergo, och trots att jag ibland skriver där och jag har mina läsare, så finns det självklart saker som jag varken kan eller får skriva om i de sammanhanget – och jag tappar skrivsuget. Får jag inget att blogga om som jag verkligen vill blogga om, ja – då funkar det inte. Jag behöver ha något eget, något som bara jag får styra över, där jag kan ta plats – och just det är tanken med den här bloggen. 
Kanske håller det en vecka, kanske två – eller kanske, kanske så blir det här riktigt bra. Dessutom så ska jag ju börja läsa journalistik på distans till våren, vilket förhoppningsvis bidrar med otroligt mycket för mitt skrivande.
Bild 2013-12-21 kl. 16.40

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s